Monipuoliset kuorma-autopalvelut Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

9-Hanka Oy on kuorma-autopalveluihin erikoistunut, luotettava ja nopean toiminnan kuljetusliike Vantaalla. Palvelemme erilaisissa kuljetustarpeissa eri alojen yrityksiä ja tarpeen mukaan myös yksityisiä kotitalouksia koko Uudenmaan alueella. Lue lisää palvelutarjonnastamme ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tarvitsemasi kuljetuksen toteuttamisesta.

Kuljetukset tehokkaalla ja toimivalla kalustolla

Kalustoomme kuuluu tehokas ja nykyaikainen nosturillinen kuorma-auto, jonka voimin toteutamme erilaisia kuljetuspalveluita. Nosturi mukautuu erinomaisesti erilaisiin nosto-olosuhteisiin ja ammattitaitoiset kuljettajamme pitävät huolen siitä, että kohteessasi tarvittavat tavarat kuljetetaan turvallisesti perille asti. Varmistamme myös, että tavaroiden nosto paikoilleen onnistuu mutkattomasti ympäristön tilasta tai maaston muodoista riippumatta.

Nosturia hyödyntämällä saamme kuormattua kyytiin monenlaista tavaraa, kuten erilaisia rakennustarvikkeita ja koneita, risuja ja puunrunkoja, purkujätteitä, multaa, kuorikatetta ja paljon muuta. Hoidamme kuljetukset ripein ottein ja aina asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen. Kuljettajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia ja suoriutuvat kuormaus- ja kuljetustöistä menestyksekkäästi myös haastavissa olosuhteissa.

Laadukkaat palvelut moniin kuljetustarpeisiin

Kyydissämme kulkevat mitä erilaisimmat esineet ja ainekset turvallisesti ja aikataulun mukaisesti perille asti. Panostamme aina asiakaslähtöiseen ja ripeään palveluun. Hoidamme muun muassa seuraavat kuljetustyöt.

Kuljetuskuvake

Koura-autopalvelut ja -kuljetukset

Kuljetamme kuorikatteet ja pihamullat suoraan kohteeseesi. Asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan hoidamme myös aineksen levityksen toivotulle alalle.

Hevoskuvake

Hevosenlannan kuljetukset

Tarjoamme Uudenmaan alueen hevostiloille palvelut hevosenlannan asianmukaiseen kuljetukseen. 

Lumenajokuvake

Lumenajot

Talven tullen kuljetamme lumet niille tarkoitetuille lumenvastaanottopaikoille nopeasti ja tehokkaasti.

Tilaa tarvitsemasi kuljetus ottamalla yhteyttä

Kuljetusliike 9-Hanka Oy tarjoaa monipuoliset kuorma-autopalvelut asiakkailleen Uudenmaan alueella. Palvelemme muun muassa rakennusliikkeitä, metsäalan yrityksiä, infrarakentajia sekä tarpeen ja sopimuksen mukaan myös yksityisiä kotitalouksia.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja laskemme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastasi kuljetuksesta.

Yhteydenotto